вторник, 4 януари 2011 г.

Блог на академик Йордан Стоилов Иванов :: В бившите руски републики - зад Черно море - се очаква над 30 милиона да се са...

Блог на академик Йордан Стоилов Иванов :: В бившите руски републики - зад Черно море - се очаква над 30 милиона да се са...: "- изпратено чрез Google Toolbar"

1 коментар:

  1. След като прочетох статията , реших и аз да напиша няколко реда по нея . Напълно съм съгласен че след като мине проучването в Русия и хората в тези републики в които има потомци на Волжките Българи или пък те се определят като такива да им се дадят земи разбирасе там където иманужда за да се заселят и да живеят там , искам да кажа че това зависи изцяло от правителството и службите които отговарят за тази цел .Защото на всички е известен печалният факт за демогравският срив в нашата държава и ако се запази тази тенденция нищо добро не ни чака за в бъдеще нас и поколенията след нас , а наскоро четох в един от саитовете на Волжките Българи че при тях и досега има висока раздаемост и така ще спрем демогравският срив , има и един друг факт много от нашите роднини в Татарастан , Башкирия са готови ако ги приеме нашата държава веднага да се заселят у нас . И друго ми направи впечетление във статията че ние Българите макар и на растояние един от друг граничим със себеси . Инакрая незнам дали се изразих достатъчно добре но мисля че много хора ще подкрепят това което написах защото знам че все още има много Патриоти които милеят за Българщината .

    ОтговорИзтриване