вторник, 21 декември 2010 г.

hikari :: Ако Борисов изпълни препоръките на Страсбург, ромите от цяла Европа ще се стекат в София, мюсюлманите ще го ...

hikari :: Ако Борисов изпълни препоръките на Страсбург, ромите от цяла Европа ще се стекат в София, мюсюлманите ще го ...: "- изпратено чрез Google Toolbar"

1 коментар:

  1. Я тоя некъдърник Шведа с трудно изговоряемо име да си гледа работата и да ни ни се меши в нашите си дела а пък като толкова му е домиляло за цигани , турци и някакви си измислени македонци да вземи да си ги приеме във Швеция да си им строи на циганите каквито иска жилища даже и наколни ако ще . И да вземе да се замисли как да опрвя разкапалия се Европеиски съюз които едва се държи на глинените си крака и аха аха да рухне . Та тоя тъпанар да не ни учи как да интегнираме мързеливите цигани които чакат напомощи от държавата и раждат по 10 12деца които оставят по домовете и ние народът с парите от нашите даници да им ги гледаме . Та това е моето възмушение от изказванията на Шведа , а вярвам и други хора като прочетат материала ще изкажат своето мнение по темата която е обида за нас Българите .

    ОтговорИзтриване