понеделник, 23 август 2010 г.

Блогът на genadi :: Белите в Австралия мачкат мангали! Или защо никой не се опитва да прави циганска държава в Страната ...

Блогът на genadi :: Белите в Австралия мачкат мангали! Или защо никой не се опитва да прави циганска държава в Страната ...: "- изпратено чрез Google Toolbar"

1 коментар:

  1. Хаиде сега да разгледаме тези снимки и още веднъж да се поучим какво е това патриотизъм и занапред да не позволяваме мангалите да ни мачкат в нашата си държава . Има и друго нещо което ми прави впечатление великите сили ни нареждат какво да правим с крадливите цигани , а те самите не позволяват същите тези цигани да им тровят живота значи мерят етническият мир с двоен аршин , затова ние не трябва да се съобразяваме с никакъв Европеиски съюз а да си гледаме нашите дела , защото няма да мине мниого време и ние ще станем малцинство в нашата държава , а точно това искат Американци , Англичани , Французи да изчезнем като народ и циганите да получат територия на готово която в последствие ще стане собсвеност на същите тези велики сили .

    ОтговорИзтриване